Nu pallar vi ännu mer

tre stycken träpallar

Nu är det fullt ös på nyhetsfronten här på Homezan, trots semestertider och corona-stiltje runt omkring oss. Vi glädjer oss åt att lägga upp massor av helt nya trämöbler och inredningsprodukter och efterlängtade varianter av populära produkter. Så håll utkik, det kommer hända en hel del framöver.

Senaste veckan har vi till exempel fått in en hel drös med rustika träpallar av teak i olika former, storlekar och struktur. Våra träpallar har seglat upp som några av favoriterna i Homezans möbelbutik. Inte så konstigt då vi vet att en träpall är något av de mest användbara i möbelväg man kan tänka sig.

Det första man tänker på är förstås pallen som sittplats – i hallen, vardagsrummet, badrummet eller utomhus. Men en träpall är också perfekt som sidobord vid fåtöljen, soffan eller utegruppen, piedestal för krukväxter, badrumspall för barn som inte når upp (eller vuxna som inte når till alla hyllor i köket för den delen). Det är därför vi har designat nya träpallar med olika form och funktion så du kan välja själv vad du vill använda pallen till.

Precis som alla våra andra trämöbler är pallarna svenskdesignade och handgjorda – därför är de också helt unika – ingen möbel är helt den andra lik. Materialet är hållbart teakträ med olika ytfinish beroende på produkt, men alla har det gemensamt att de är helt underhållsfria om du så vill, eftersom teak tål riktigt tuffa tag. Om du placerar en teakmöbel utomhus kommer den att klara sig lika bra som inomhus, men färgen kommer med tiden att bli gråare, en naturlig process hos teakträ. Vill du behålla lite mer av den ursprungliga träfärgen kan du därför olja in din möbel med teakolja två gånger om året.

Här är så våra nya träpallar, vi är spända på att se vilken ni kommer att gilla bäst:

träpall eller skoställ med extra hylla

Pall med hylla
Inte bara en träpall med rustik, polerad yta – utan en förvaringsmöbel som funkar lika bra i badrummet som mindre skoställ i en kompakt hall. Eller som sidobord, litet soffbord eller, ja – du väljer.

rund träpall med tre ben

Rund träpall
Den riktiga klassikern i gänget – kanske är det här sinnebilden för en träpall? En nätt trebent möbel med rund sits som gör sig särskilt bra som litet sidobord på uteplatsen till exempel.

träpall i japansk design

Japansk träpall
Den här pallen är inspirerad av den sorts pallar man ser i traditionella japanska badhus. Med sin rundade form är den en möbel som pryder sin plats extra väl och som dessutom är mycket stabil och skön att sitta på.

badrumspall av trä

Teakpall 45 cm
Den här pallen tillhör vår JK form produktlinje som också innehåller bänkar, badrumshyllor och klädställningar. Möbler som är lätta att matcha ihop både i badrummet, hallen och sovrummet.

Etiketter:,
Next Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *