Designstolar till paketpris

Det är många som gillar våra designstolar av massiv teak och vackert cederträ. Det finns en stol för alla smaker, och de passar både som köksstol, matsalsstol eller avlastningsplats i hallen eller sovrummet till exempel.

Flera av våra trästolar får du dessutom paketpris på ju fler du köper. Spara upp till 20% på hela ditt köp när du lägger 4 eller 6 stolar i varukorgen.

Här är några av favoriterna:

Nyborg designstol av teak

Trästol med svart lädersäte

Nyborg är en riktigt premiumstol. Rejält men ändå elegant designad och handgjord av massiv teak av högsta kvalitet. De mjuka formerna, den rundade ryggen och de rejäla armstöden ger ett bekvämt stöd för kroppen. Sitsen är gjord av svart läder och mjukt stoppad för ännu högre komfort.

Århus trästol i skandinavisk design

trästol med flätad sits

Den här trästolen andas skandinavisk design rakt igenom. Den smäckra utformningen ger ett lätt och luftigt intryck vid matbordet och gör den samtidigt bekväm att sitta på. Sitsen är en klassisk flätad sits av ”paper cord”, ett material som vi ser mycket av inom det danska formspråket.

Odense matstol av teak

Teakstol med flätad sits

Även den här matstolen är inspirerad av dansk och skandinavisk designtradition. Med dess rena och klassiska former passar den väl in i både rustik och mer modern inredning. Det vackra träet är av högsta kvalitet med en fantastiskt fin lyster och sitsen är återigen gjord av flätade papperssnören, ett rejält och vackert material.

Etiketter:, , , , ,
Previous Post Next Post

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *